Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Ország Illata 2020

A Parfümmániánál más webáruházakkal együttműködve idén is belevágtunk az izgalmas kalandba, hogy két körös játékunkban kiderítsük, melyik az ország kedvenc illata. Szavazz az általad leginkább kedvelt parfümre, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el Az Ország Illata címet, mind a női, mind a férfi parfümök között!

Tavaly az Ország Női Illata az Yves Saint Laurent Black Opium EDP, férfi illata pedig a Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT  volt.  Ezekre a parfümökre idén kérjük ne szavazz, hogy átadhassák győztes koronájukat.

A játék menete

I. kör: Nevezd be kedvenc illataidat!

Az I. kör keretén belül október 11. vasárnap éjfélig várjuk parfüm nevezéseiteket mindkét kategóriában! Érdemes játszani, hiszen a szavazók között kisorsolunk egy Jimmy Choo Jimmy Choo EDT női parfümöt és egy Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue EDT férfi illatot

Sorsolás: 2020. október 12.

II. kör: Szavazz a Top10-es listára!

Október 12-én a szavazataitokat összesítjük és közzétesszük Az Ország Illata 2019 Top10-es listáját mindkét kategóriában. A listán található parfümökre október 12-25. között szavazhattok!

Sorsolás: 2020. október 26., amikor kiderül, hogy melyik női és férfi illat nyerte el a kitüntető címet. A szavazók között kisorsoljuk, a fő kategóriában nyertes női és férfi illatot!

Az Ország Illata I. kör - Játssz velünk!
 

Szavazok az Ország illatára!

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.