Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Kiszállítás

1. Parfüm rendelés leadása

A vásárlást csak akkor tudjuk regisztrálni, ha a vásárló a rendelés leadáskor a Megrendelőlap oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a www.parfummania.hu online parfüméria felelősséget nem vállal.

2. Szállítási költség

Már 1 parfüm vásárlásakor is a kiszállítás INGYENES!

Amennyiben a rendelésben nem szerepel parfüm, csak parfümös kiegészítők, kozmetikumok, sminkek, hajápolási és életmód termékek, úgy 10.000 Ft felett sincs szállítási költség. Kisebb érték esetén a szállítás 790 Ft.

3. Szállítás várható teljesítése

A rendeléseket rendszerint 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. Ha valami okból kifolyólag nem tartható a szállítási idő, arról telefonon értesítjük ügyfeleinket.

4. A szállítás módja

Házhozszállítás

Ebben az esetben cégünk a parfümöket a Express One Magyarország futárcég segítségével juttatja el a vásárlóihoz. Feladás után csomagjáról az alábbi telefonszámon érdeklődhet: +36-1/8777-400. A futárcég a küldemény érkezése napján SMS-ben értesíti a megrendelőt.

Pick Pack Pont szolgáltatás

Ebben az esetben amikor megérkezik a csomag a kiválasztott pontra, a Pick Pack Pont SMS-ben és/vagy e-mailben értesíti a megrendelőt, akinek ezután egy hét áll rendelkezésére, hogy átvegye a csomagot.

Foxpost automata

Ebben az esetben amikor megérkezik a csomag a kiválasztott automatába, a megrendelő SMS-ben megkapja a nyitókódot a Foxpost-tól, és ezután 3 napja van, hogy kivegye a csomagot az automatából. Foxpost automatánál történő fizetés esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

5. Sikertelen csomagátvétel

Házhozszállítás esetén, amennyiben a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben ez is sikertelen, úgy a csomagot visszaszállítják hozzánk.

Pick Pack Pont és Foxpost szállítás esetén, amennyiben az értesítéstől számított megadott időintervallumon belül nem veszik át a csomagot, úgy az visszakerül hozzánk.

7. Házhozszállítás időintervalluma

A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre rendlje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti Önt a futár!

8. Szavatosság

A www.parfummania.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

9. Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a ParfümMániához.
  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült vagy túlzottan használt termékekre.
  • Elállásra vonatkozó igényét lehet telefonon, de mindenképpen e-mailben kell bejelentenie, és az ügyfélszolgálat ismertetni fogja a folyamat részleteit.
  • A pénzvisszatérítés nem vonatkozik a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. 
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserélehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.