Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Gyakori Kérdések

1. Hogyan lehet megrendelni a parfümöket?

A rendeléseket telefonon (munkanapokon 9-17 óráig), vagy az online webáruházunkban (bármely napon 0-24 óráig) lehet leadni.

2. Hogyan történik a fizetés?

A fizetés lehetséges utánvétellel, amikor a rendelés ellenértékét a termék átvételekor készpénzzel vagy kártyával kell kifizetni - az utánvétes fizetési mód kezelési költsége 690 Ft.

Lehetőség van Barion rendszeren keresztül bankkártyás előre fizetésre, mely INGYENES.

3. Milyen szállítási formák állnak rendelkezésedre?

Házhozszállítás esetén cégünk a parfümöket az aktuálisan szerződött futárszolgálattal juttatja el vásárlóihoz. 

Kérheti csomagpontra csomagját. - Kivéve karácsony előtt, akkor a pontok telítettsége miatt ideiglenesen nem választható ez a szállítási mód.

Kérheti csomagautomatába csomagját.

Személyes átvátelre - mivel üzlethelyiséggel illetve raktárral nem rendelkezünk -, nincs lehetőség!

4. Mennyibe kerül a szállítás?

Parfüm rendelés esetén a szállítás INGYENES*. 

Parfüm kiegészítők vagy kozmetikai termékek rendelése esetén - amennyiben egyetlen parfüm sem szerepel a rendelésben - 20.000 Ft-os értékhatár felett INGYENES* a szállítás. Alacsonyabb összeg esetén 990 Ft* szállítási díjat kell fizetni.

*Az ország egész területére, szállítási módtól függetlenül

5. Miért olcsóbbak az itt kapható termékek mint a bevásárlóközpontokban és parfümériákban?

A hagyományos boltokban és üzletházakban árult termékek ára azért magasabb, mert ők rendelkeznek raktárral/raktárkészlettel, üzlethelyiséggel/üzlethelyiségekkel, illetve sok egyéb kiadásuk van, ami minket nem, vagy csak részben érint. (alkalmazottak bére, bérleti díj, magas rezsiköltség, stb.)

6. Milyen termékeket forgalmazunk?

Online parfümériánkban kizárólag neves világmárkák parfümjeit és kozmetikumait találja, amelyeket közvetlenül a gyártók értékesítési csatornáin keresztül szerzünk be. Saját raktárkészletünk nincs, ennek eredményeképpen, lehetőségünk van, sokkal kedvezőbb árakon, akár 30-40%-kal olcsóbban kínálni termékeinket, mint a nagyobb parfümériák.

7. Mit tartalmaz a vételár?

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak, így az áfát tartalmazzák.

8. Mi történik ha egy parfüm nem beszerezhető?

Mivel mi a hozzánk beérkező rendelések alapján szerezzük be a termékeket, csak utólag értesülünk egy-egy termék hiányáról. Amennyiben egy parfüm nem beszerezhető, amint ez tudomásunkra jut, ügyfélszolgálatunk megkeresi Önt, és egyeztetni fog az adott parfüm rendeléssel kapcsolatban.

9. Mit jelent az EDP, EDT, EDC, after shave?

EDP - Eau de Parfum

Az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb parfüm koncentráció, 15-30% közötti parfümolaj tartalommal. Illata 4-6 órán át tart.

EDT - Eau de Toilette

A másik leggyakoribb koncentráció. Az Eau de Parfum-nél kevesebb illatanyagot tartalmaz, 5-20%, emiatt könnyedebb parfümfajta. Általában az Eau de parfum-nél kedvezőbb áron beszerezhetők . Illatuk 2-3 órán át tart, használata inkább esti alkalmakra ajánlott.

EDC - Eau de Cologne

Eredetileg egy konkrét parfümmárka, amit a németországi Kölnben készítettek. Németországon kívül ez az elnevezés általában alacsony, 2-8%-os koncentrációjú parfümöt jelent. Magyarországon egy régies kifejezést, az "otkolon"-t használták erre.

After shave

Borotválkozás utáni jó illatű arcszesz férfiaknak 2-3% illóolaj tartalommal.

10. Mit jelent a Teszter kifejezés?

A teszterek mindig a legnagyobb kiszerelésben, azonos üvegben és minőségben kerülnek forgalomba, mint a hagyományos parfümök. Ugyanúgy eredeti parfümről van szó, kizárólag csomagolásukban térnek el: terméktől függően nincs kupakja, egyszerűbb a doboza, vagy nincs is neki - azonban magából a parfümből nincs kifújva, nem használt. Abban az esetben érdemes teszter parfümöt vásárolni ha saját használatra és nem ajándékba veszi, mert így megspórolhatja a csomagolás árát.

11. Mik azok a feromonok?

A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek tudat alatt érezhető jeleket közvetítenek az ellenkező neműek felé. Ez a kémiai inger természetes vonzódást, fokozott szexuális vágyat, és a gondoskodás vágyát ébreszti fel a másik nemben. Amikor egy ellenkező nemű megérzi ezeket a hormonális-vegyi jeleket, ösztönösen válaszol rájuk anélkül, hogy valóban tudatosulna benne, mi is vonzza őt:)