Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Prada parfüm: elegáns luxus a szórófej mögött

A Prada lassan lett a világ egyik legjelentősebb divatcége, az 1990-es évek óta azonban már az egyik legfontosabb illatként van jelen sokat életében.

A bőröd Pradát visel

Ha egy divathoz nem értő átlagember a 'Prada' szót olvassa, elsőre valószínűleg nem a Prada parfüm ugrik be neki, inkább a ruhák jutnak eszébe. Ez nem csoda, hiszen így indult világhódító útjára a luxusmárka. A cég elődje a 'Fratelli Prada' volt – magyarul Prada testvérek – ez egy kis bőráruüzlet volt Milánóban, amit Mario Prada alapított. Kezdetben táskákat gyártott; ezek azonban hiába váltak kedveltté az olasz elit körében, a világhírnév sokáig váratott magára. Egészen az 1980-as évekig alig hallottak róla Olaszországon kívül, ekkor még más országokban jelentéktelen forgalmat produkált a cég. Mario unokája, Miuccia gyakorlatilag az első vezető beosztású nő volt a cég történetében, mert nagyapja szigorúan tiltotta a gyengébbik nem jelenlétét az üzletben. Az 1970-es években a üzletasszony férje segítségével megreformálta a Pradát, a márka elindulhatott meghódítani a világot. Új dizájnelemeket, más stílust hoztak a cég életébe, így az 1980-as években egyre több üzletük nyílt szerte a világban. Igazán meghatározóvá azonban csak az 1990-es évekre váltak, az első Prada parfüm pedig csak az évtized második felében készült el.

Prada parfüm: egy illat, ami öltöztet

Mint szinte kivétel nélkül az összes divatcég, a Prada is megpróbált betörni az aromapiacra, és ez igen jól sikerült. Illatai erőteljesek, kifinomultak, ezekhez hagyományos dizájn és egyedi szórófej társult. Alig húszéves pályafutása ellenére az egyik legnépszerűbb parfümmárkának számít, rengeteg elégedett vásárlóval. Rajongói között mindkét nem képviselőit megtaláljuk. Ha erről a termékről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a Prada sport parfüm kollekciójáról, mert ezek az illatok azok, amik frissebbé teszik a hétköznapokat – mindkét nem számára jó szívvel ajánljuk. A Prada női parfüm nagyobb eladást produkál, mint a férfiaknak szánt illat, ezek közül az egyik legnépszerűbb a Prada Candy. Összetevői között a hagyományosnak számító anyagokon túl olyan különlegességeket is találunk, mint a bergamott, a szantálfa, a pézsma, a tölgymoha, vagy éppen a tárkony. Arra, hogy a Prada férfi parfüm legalább olyan színvonalat képvisel, mint a nőknek szánt illatok, a legjobb bizonyíték a Prada L'Homme. A jellegzetes, egyedi illat titkos összetevője a bors, ami nemcsak markánssá, de egy kicsit pikánssá is varázsolja használóját. Egy másik, kínálatunkban is megtalálható, férfiaknak szánt aroma, a Luna Rossa pedig egész nap különleges megjelenést biztosít viselőjének.