Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Elbűvölnek a Nina Ricci parfümök

Egy jól eltalált, egyéni stílusunkhoz simuló illatköltemény záloga lehet a magabiztos megjelenésnek is. Az 1883-ban született divattervező, Maria Adélaï de Nielli, azaz közismert nevén Nina Ricci is tisztában volt ezzel.

A romantikus, kifinomult nő világa

Nina Ricci divatos ruhaterveivel és elegáns parfümjeivel egy olyan világot hozott létre, ahol az üzleteibe betérő hölgyek a törődés és feltétlen figyelem mellett egy külön kis fantáziabirodalmat kaptak. Ezt az életérzést hatványozták a divattervező által készített parfümök is. Vannak régi anekdoták, amik szerint volt olyan korszak, amikor minden hatodik percben gazdát cserélt egy Nina Ricci parfüm. Az, hogy az állítás igaz-e, nem a mi feladatunk felderíteni – egyébként a mérési mechanizmusra kíváncsiak lennénk –, viszont tény, hogy tökéletesen lefesti azt a képet, amit ezek az illatok adtak és adnak a nőknek. A történet azonban nem lenne korrekt, ha nem említenénk meg, hogy egy férfi keze is kellett a sikerhez. Nina fia, Robert volt az első, aki kimondta, hogy egy finom hölgy csábítási eszköztára nem lehet teljes a tökéletes illat nélkül. Anya és fia teljesen egyetértettek abban, hogy egy jó, személyhez tökéletesen illő illat még szebbé teszi a nőt, így a parfümöt viselő személy kisugárzása is szebbé teszi a közvetlen környezetét. Ez a szép, már-már idealisztikus elképzelés érezhető a Nina Ricci parfümök mindegyikén. A termékeknek nem is lehetne jobb ajánlólevele, mint az, hogy Nina, és később fia, Robert is megkapták a legnagyobb francia állami kitüntetést, azaz elkötelezett munkásságukért a Becsületrend Lovagjává avatták őket.

Édes, mint a méz

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról a közel sem elhanyagolható tényről, hogy a parfümök illata különféle módon viselkedik az egyes bőrtípusokon. A teljesség igénye nélkül lássunk néhány minőségi terméket a kínálatból. A Ricci márka hitvallása és kifinomultsága érezhető a Nina L’extase parfüm intenzív, mégis közel sem tolakodó illatában is. A Nina Ricci Premier Jour az orientális-vaníliás illatcsaládba sorolható, használatát leginkább azoknak ajánljuk, akik el tudják magukon képzelni a barack, a szantál, az orchidea és a vanília finom egyvelegéből megkomponált világot. Kedves, lágy és nőies illat a Nina Ricci Love in Paris, amely a benne található jázminnak köszönhetően légiesen, mégis határozottan lengi körbe viselőjét. Kifejezetten a fiatal lányoknak való lendületes illat a Ricci Ricci, amelyben határozottan kidomborodik a szantál és a rózsa aromája is. Bárhogy is döntünk, a Nina Ricci-termékekkel egyszerűen nem lehet melléfogni