Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Az Elizabeth Arden márkáról


1910. Egy olyan kor, amikor ritka, ha a nő egyáltalán sminket visel, az pedig, hogy saját üzletet nyisson, szinte szemtelenségszámba megy. Elizabeth Ardent mindez nem tántorította el: a híres, New York-i Fifth Anvenue-n álló apró üzletében ekkor kezdte el saját készítésű kozmetikai termékeit árulni.

Arden kőkemény emberi jogi harcos és a modern szépségipar úttörője volt. a II. világháború idején a katonaságnál dolgozó nőket látta el szépítőszerekkel, üzletében pedig olyan, akkoriban szokatlan szépészeti forgásokat hirdetett, mint a mindennapos jóga vagy a rendszeres hidratálás.

Arden egészen 1966-ban bekövetkezett haláláig, 88 éves koráig vezette saját vállalkozását – rajongói szerint még ekkor is akár 30 évet letagadhatott volna a korából. A ’60-as évek után a cég többször tulajdonost cserét, a vállalat most az FFI Fragrances kezében van.

Az Elizabeth Arden nevével fémjelzett illatok közül az egyik legidőtálóbbnak a 5th Avenue bizonyult. A karcsú üveg az 5. sugárút épületeit idézi, a helyet, ahol egykor Arden szalonja állt. Az illat igazi klasszikus, tubarózsa, gyöngyvirág, szerecsendió és vanília illatával vonja a nőiesség auráját a viselője köré. Édesebb, mélyebb változata a 5th Avenue After Five a mazsola és a sáfrány illatával igazi érzéki, esti ünnepi illat.

Kissé nehezebb, melegebb illat az Arden Beauty, melynek összetevői között narancsvirág, jázmin, és gyöngyvirág is található. Ez az illat eleganciát, mégis vidámságot csempész a mindennapi rohanásba.

A Red Door szintén Arden első üzletére emlékeztet – a jellegzetes, piros ajtó mögötti szépségvilágot zárta palackba. Virágos, csábító illata hosszan tart, időtálló eleganciát kölcsönözve a viselőjének.

Virágos-aldehides illatával igazi, mindennapos viselésre termett a Ture Love, és a kellemesen gyümölcsös, könnyes Sunflower is, de az ápoló és finoman ölelő illatok közül a legnagyobb sikert a Green Tea sorozat aratta, amelyet a tea és a citrusok frissessége inspirált.

Daytona 500 a férfiakat célozza meg, aromás és citrusos, izgalmas és napfényes illatú parfüm. Nagyon könnyű, mégis tartós illat – mindennapi társnak is ideális.