Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Versace márkáról

Gianni Versace édesanyja varróműhelyében sajátította el a ruhakészítés alapjai. A kisfiút korán rabul ejtette a divat világa, kezdetben mégis építésznek kezdett tanulni és megismerkedett a görög és római motívumvilággal.

Versace végül mégis a divatszakmát választotta. 25 évesen Milánóba költözött és egy ideig jelmeztervezőként dolgozott, majd bőrkollekciókat tervezett a Genny and Callaghan divatházaknak. 1978-ban végül elindította saját üzletét és rögtön hatalmas sikert aratott.

A nőies és formabontóan szexi Versace ruhák a sztárvilágban is sikert aratta: Tupac Shakur, Elizabeth Hurley, Axl Rose, Madonna és Britney Spears is Versace rajongónak vallja magát.

Gianni Versace 1997-ben, tragikus körülmények között veszítette életét: egyik rajongója lőtte le Miami Beach-i háza előtt. Az üzletet azóta testvérei irányítják, de a görög medúzafejet ábrázoló logó ma is a luxus, a nőiesség és az extravagancia szimbóluma.

Az első Versace parfüm 1981-ben jelent meg, nemes egyszerűséggel Versace néven. Orgona, jázmin és lótuszvirág illatával a nem túl tolakodó, nemes illatú parfüm hamar a ’80-as évek egyik kedvence lett. 1985-ben az illat férfi párja is megjelent. A Versace Pour Homme egy igazi bőrös, mégis fűszeres, melengető illat, amelybe friss, zöld jegyek lopnak játékosságot.

Egy igazi kuriózum a Versace Jeans sorozat, amelynek darabjait a farmermánia ihlette. A stílusos fém dobozokban fiatalos, szexi parfümköltemények rejtőznek. A család legnépszerűbb darabja talán a Red Jeans, virágosan dinamikus, hosszan tartó illatával.

Versace igazi királynője azonban a Crystal Noir, egy különleges, esti parfüm, könnyed, levegős gardéniával és mély illatú pézsmás-ámbrás jegyekkel. Az illatnak ma már hétköznapokra szánt változata is létezik: a Bright Crystal üdébb, virágosabb illat, egyszerű, letisztultan kecses üvegcsében.

A medúzás üvegben megbújó Versense igazi nyári illat: a gyümölcsös, mégis fanyar parfüm nagy melegben is ideális, erőteljes, zöld és citrusos jegyei biztosítják a frissességet.