Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Lancome márkáról

Albert Petitjean már bőven az ötvenes éveiben járt, amikor létrehozta a Lancome-ot. Petitjean egy francia pálinkafőző családba született. A nélkülözés elől menekült Dél-Amerikába, ahol aztán kereskedőházat nyitott, és szép vagyonra tett szert.

Az I. világháborúban arra használta fel értékes kapcsolatait, hogy diplomáciai rendszert építsen ki Brazília és Franciaország között. Ekkor ismerkedett meg Francois Cotyval. Coty, akit a parfüm atyjaként is szokás emlegetni, meggyőzte Petitjeant, hogy érdemes a francia szépség és igényesség hírét vinni a világban.

Mire azonban a Lancome megszületett, Coty és Petitjean már nem dolgozott együtt. Coty úgy gondolta, olcsóbb tömegcikkekkel lehet stabilan uralni a piacot. Petitjean azonban hajthatatlan maradt. Luxusmárkát akart és semmi mást.

A Lancome már a kezdetekkor sem adta alább, rögtön öt parfümmel állt elő, mondván, ha a divatházak egész ruhakollekciókat dobnak piacra, akkor a parfümmárkák is megtehetik ezt.

Az igazi nagy dobás viszont nem a kezdő ötös volt, hanem az 1980-ben megjelent Tresor, vagyis kincs nevű női illat. Ennek a parfümnek a különlegessége, hogy az illata a bőrön percről-percre változik, rózsa, heliotrope, írisz és szantál jegyei villannak meg, minden pillanatban más és más világba repítve.

Könnyed és keleties hangulatú illat a Poéme, amely egyszerre komoly és könnyed, mint a vers: datura, nárcisz és frézia simul egymásba, míg a tibetimák komolyságot, mélységet ad a parfümnek.

Mandarinnal, mentával és kardamommal kényeztet többek között a Hypnose család férfi tagja a Hypnose Homme, amely az aromás és az orientális jegyek diszkrét ellentétének köszönhetően egész nap vibráló frissességet, mégis megnyugtató könnyedséget von a viselője köré.

A Hypnose család női tagja a golgotavirág és a vanília illatával alkot különleges elegyet. Erőteljes illatú, érzéki parfüm, kizárólag NŐKnek, így nagybetűvel.