Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Kenzo márkáról

Kenzo Takada családja eleinte nem akarta, hogy a fiuk divattervezéssel foglalkozzon. Kenzo szerencséjére, és valószínűleg a család nagy bánatára pont ekkor nyitotta meg kapuit a férfi tanítványok előtt a tokiói Bunka Fashion College. Kenzo itt diplomázott 1964-ben, majd Párizsba vette az irányt és keményen megharcolt azért, hogy a divat világába kerüljön. Az áttörés 1970-ben következett be. Kenzo, aki sokszor a bolhapiacról szerzett maradék anyagokból dolgozott, megtarthatta első önálló bemutatóját a Vivienne Gallery-ben: modellje az ELLE címlapjára került, munkáit díjakkal ismerték el. Az évtized végére a neve világszerte ismert lett. Híres bemutatói egy cirkuszi sátorban tartotta, a show-k végén gyakran műlovarnők jelentek meg, sőt, volt, hogy egyenesen maga Kenzo lovagolt be elefántháton.

A Kenzo védjegye a sokféle anyagból készült összeállítás, a világra való nyitottság, a minden ruhában utolérhető, népies stílus. Bár maga Kenzo 1999-ben visszavonult a tervezéstől, a Patrick Guedj-vezette márka a mai napig sikeres.

A Kenzo 1987-ben jelentkezett először parfümmel és a Ca Sent Beau pedig hamar sikeressé vált. A márka legsikeresebb illata azonban nem ez, hanem a Flower by Kenzo, amelyet több fajta rózsából és olyan különleges anyagokból komponáltak, mint az ernyőskóró vagy az opoponax.

Kenzo japán öröksége az Amourban érhető tetten talán a legtisztább formában: meleg vanília, fehér tea, frangipáni és thanaka-fa borul össze egyetlen, tiszta és szerelmes ölelésben.

Szintén keleties hangulatú az erőteljes illatú, gazdagon fűszerezett Jungle. Ez a parfüm igazi különlegesség: hosszan tartó, különleges, karakteres illat, üvegcséjén Kenzo kedvelt elefántjával. A mate tea, a szerecsendió, a cédrus és benzoin aromájával a Jungle Homme, vagyis a férfi változat is kitűnik a piacon. Igazi alkalmi illat, nem lehet elmenni mellette anélkül, hogy a hatása alá ne kerülnénk.

Kenzo Pour Homme már könnyedebb, fás-aromás illat, de a vizes jegyek mögött itt is rejtezik némi édesség: barack, nőszirom és jázmin kölcsönöz némi titokzatosságot az alapvetően friss aromáknak.