Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Hugo Boss márkáról


Hugo Boss 1924-ben nyitotta meg az üzletét Metzingenben, ahol a vállalat székhelye ma is található. A nehéz gazdasági szituációban a vállalat csaknem csődbe ment, Boss hitelezői pedig mindössze hat varrógépet hagytak a tulajdonosnak, hogy rendezhesse a helyzetét. Boss végül az SS számára kezdett egyenruhát gyártani, ez átmenetileg segített, de később megviselte Boss jó hírét.

Az alapító 1947-es halála után unokái vették át a családi üzletet. A Hugo Boss márka az ’50-es években, öltönyeinek megjelenésével lett igazán sikeres. Bár folyamatos gyártott női és férfi utcai viseletet is, a Boss igazából a sportos, elegáns, mégis sikkes férfiak márkája maradt.

A Hugo Boss első illata a Boss Number One 1993-ban jelent meg. Az aldehides, aromás illatot Pierre Wargnye tervezte, illatában többek között a dohány, a zöld alma, a bazsalikom, a fahéj, a méz és a virágok illata találkozik.

60 milliónyi eladott palackkal a Boss Bottled igazi bestseller. A feltűnő, mégsem hivalkodó illatot az elegáns öltözékek kiegészítőjének tervezték, mélyen fűszeres, markánsan fás, de frissítően virágos illata azonban nem tolakodó: az elegy akár mindennapos illatként is megállja a helyét.

Igazi, sportos alkotás a Rylan Reynolds arcával reklámozott Boss Bottled Night is – a célratörő, erős akaratú férfiak illata. A Hugo Man sorozat pimasz, izgalmas, markásan fás illatait főleg a fiatalabb generáció kedveli, míg a Baldessarini orientális-fűszeres illatvilágával a filozofikus, gondolkodó férfiak illata.

A női parfümök közül a Boss Woman az egyik legkülönlegesebb. Hosszan tartó, rafinált illata buja vágyakat ébreszt, a mangó és a szantálfa illata mögött megbúvó frézia azonban titokzatosságot sugall.

Boss Femme viszont maga az ártatlan, mindennapi flört. Édeskés, virágos, gyümölcsös illata fiatalosságot, kacérságot sugároz, de hiányzik belőle a vattacukros parfümök édeskéssége.

A Hugo Boss legnépszerűbb női illata mégis talán a Hugo Woman, amelynek bájos, virágos-gyümölcsös illatjegyei igazi, élénk illatfelhőt vonnak a viselője köré. Az illat különlegessége a lassan felszabaduló, zamatos sárgadinnye aroma, amely lágyan belesimul a virágok ölelésébe.