Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Gucci márkáról

1921-ben Guccio Gucci megnyitotta apró bőrárus üzletét Florence-ben. A kezei alatt Itália igényes iparművészete és az angol arisztokrácia igényessége találkozott: Guccio-t a Savoy Hotelben eltöltött néhány hónap inspirálta. Végigküzdötte OIaszország legnehezebb időszakait, de ötletei és kitartása átsegítette őt a háborúkon és válságokon. Ha nem volt elérhető nemesebb anyag, ő vászonból vagy éppen bambuszból alkotott új kollekciót.

Az 1952-as haláláig Guccinak olyan vendégei voltak, mint Grace Kelly, Audrey Hepburn, vagy Jackie O. Az alapító halála után a céget gyermekei, majd egyik unokája vették át. A ’60-as évekre a Gucci betört a londoni és az amerikai piacokra is, a ’70-es évekre pedig egy minden igény kielégítő divatmárka jött létre a legfinomabb, legmodernebb anyagokat használva.

A kilencvenes években Tom Ford került a vezetői székbe, az ő helyét Firda Giannini vette át; az igényesen arisztokratikus, mégis praktikus Gucci márkanév pedig azóta is egyet jelent az eleganciával, a tökéletes, előkelő megjelenéssel.

Az első Gucci első parfümje, a Gucci No. 1 1974-ben jelent meg, de a cég az első átütő sikert a Gucci Envy-vel érte el, melynek erőteljes zöld jegyei és rózsás-jázminos aromái sokak kedvenc tavaszi illatát jelentik.

Az Envy-t a Rush követte, minden idők talán legkacérabb illata. Provokatív külseje, karakteres, ciprusos-gyümölcsös frissessége, harsány virágossága miatt úgy ejt rabul, mint az első szerelem.

Lágyabb és fiatalosabb a gazdagon virágos Gucci Flora, amely egy igazi fiatalos parfüm, akár az első „komolyabb” illatnak is kiváló. Citrusfélék, rózsa, babarózsa és osmanthus gyengéd illatával öleli körül a viselőt.

A férfi illatok közül a dohányleveleket, bergamottot, jázmint és pacsulit használó, igazi klasszikus, a Gucci Pour Homme máig az egyik legnépszerűbb azok között, akik kedvelik az extravaganciát és az eleganciát.