Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Bvlgari márkáról

A Bvlgari céget Sotirios Voulgaris görög ezüstműves alapította 1884-ben Rómában. A Bvlgari márka V-betűje is a latin gyökereknek állít emléket: a kőbe vésett antik feliratokat idézi.

A családi ékszerészvállalkozás hamar sikeres lett, Sotirios és két fia 1905-ben már a második üzletét nyitotta az olasz fővárosban.  a II. világháború idején a család három zsidó asszonyt bújtatott, ezért 2003-ban a megkapta a Világ Igaza kitüntetést Jeruzsálemben.

A Bvlgari márka története igazi sikersztori. A vállalat fő részvényese a Moët Hennessy és Louis Vuitton nevével fémjelzett LVMH csoport kezében van, a cég napjainkban is ékszereket, luxus bőr kiegészítőket és karórákat forgalmaz, sőt sikeres hotelláncot üzemeltet – a következő Bvlgari szálloda várhatóan 2016-ban nyitja majd meg a kapuit Sanghajban.  

A vállalat parfümjei az alapító ékszerész múltját idézik. Minden egyes illat valódi ötvösmunka: szakemberek alkotása, tudás, kifinomultság és luxus letéteményese. Csillogó, formatervezett üvegcséjüket a kezedbe fogva úgy érezheted, valódi gyémántot tartasz.

A drágakövek ihlették a különleges üvegcsébe zárt női Omnia illatokat. A család tagjai a keleties, virágos-erdős illatú Indian Garnet, a könnyedén virágos Crystalline, az írisz és rózsakertek hajnali frissességét megörökítő Améthyste és az egzotikus, óceánon túli gyümölcsök illatát idéző Coral.

A férfiak kedvence az Aqua kollekció, amely a természet egyik legnemesebb őselemének, a víznek állít emléket. Az Amara citrusos-fás-vizes illatával mediterrán hangulatot áraszt, a Pour Homme kellemesen férfias, a Marine pedig a grapefruit és a fehér cédrus illatával igazi frissítő élmény azoknak, aki könnyedebb, kényelmesen viselhető illatot keresnek.

A Bvlgari legikonikusabb illatai a The Classics sorozat tömöríti, a két férfi és két női illat igazi nagykövete a márkának. A Pour Femme valódi, modern, nőies és virágos illat, a finoman megmunkált, apró arany ékszerek üzenetét fordítja le a parfüm nyelvére.  A másik női illat, a Rose Essentielle a legrafináltabb rózsaaromák keveréke: arab rózsa és begónia keleties illatával csábít.

A sorozat első férfi illata, a Pour Homme klasszikus kényelmes és frissítő illatú, igazi férfias eleganciát és a luxus érintését kínálja a viselőjének.  A Pour Homme Soir a romantikus, törődő férfiak választása, érzelmes, igazi esti illat. A vagány, bevállalós macho-k illata a citrus-aromás Pour Homme Extreme.

A Bvlgari uniszex parfümöket is kínál, ezeket Ázsia kincsei, a tea és a klasszikus fűszerek ihlették. Ezek egyik legkedveltebbel az  Au Thé Vert, amely a bors, a zöldtea és az olasz bergamot aromájával frissít fel. A 2003-ban megjelent Au Thé Blanc-ot a fehér tea inspirálta, amelyet kevés pézsmás beütés tesz igazi, klasszikus parfümmé.