Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

az-orszag-illata-2020-top10test

A Parfümmániánál más webáruházakkal együttműködve idén is belevágtunk az izgalmas kalandba, hogy két körös játékunkban kiderítsük, melyik az ország kedvenc illata. Szavazz az általad leginkább kedvelt parfümre, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el Az Ország Illata 2020 címet, mind a női, mind a férfi parfümök között!

Tavaly az Ország Női Illata az Yves Saint Laurent Black Opium EDP, férfi illata pedig a Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme EDT  volt. 

A játék menete

I. kör: Nevezd be kedvenc illataidat!

Az I. kör keretén belül október 11. vasárnap éjfélig vártuk parfüm nevezéseiteket mindkét kategóriában! Köszönjük szavazataitokat! Az első kör szerencsés nyertesei:
Pulai Edina (edina.pulai@...)- Jimmy Choo Blossom EDP női parfüm
Nagy Lászlóné (hajni.gazda@...) - Jimmy Choo Jimmy Choo Man Ice EDT férfi illat.
A nyerteseknek szívből gratulálunk!

II. kör: Szavazz a TOP10-es listára!

Október 12-én több, mint ezer parfümnevezés alapján kialakult Az Ország Illata 2020 TOP10-es listája mind a férfi, mind a női parfümök között. A listán található parfümökre október 12-25. között szavazhattok!

Sorsolás: 2020. október 26., amikor kiderül, hogy melyik női és férfi illat nyerte el a kitüntető címet. A szavazók között kisorsoljuk a nyertes női és férfi illatot!

Az Ország Illata II. kör - SZAVAZZ A TOP10-es listára!
Szavazok Az Ország IllatA TOP10-es listájára!

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.