Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Személyes felügyelet mellett készülnek a Kenzo parfümök

A tradicionális, hagyománykövető japán gondolkodás és a modern európai életszemlélet ötvöződik Kenzo Takada összetett munkásságában. Az általa tervezett ruhák a legapróbb precizitással készülnek, és a világsiker ellenére illatszerei készítését és lepárolását továbbra is maga felügyeli.

Voilá!

A japán KenzoTakada 1939-ben látta meg a napvilágot. Már gyermekkorában látszott rajta a divat iránti rajongás, nem egyszer azon kapták, hogy nővérei divatmagazinjait lapozgatja. Divatiskolai tanulmányait befejezve úgy döntött, Párizsba megy és megpróbál bekapcsolódni a divatvilág vérkeringésébe. Bár tanárai és családtagjai le akarták beszélni tervéről, hajthatatlan maradt, eladta kocsiját és néhány frankkal, valamint kész vázlataival a bőröndjében útnak indult. A vázlatok hamar sokat értek, hiszen érkezése után nem sokkal, 1965-ben az akkor már befutott Louis Féraud megvásárolta ezeket. A szorgalom és tehetség szerencsével is párosult, így Kenzo érkezése után öt évvel megnyílt az első Kenzo-butik. A vásárlók özönlöttek, főleg amikor az Elle magazin már címlapján szerepeltette a japán tervező munkáit. A siker titka abban rejlett, hogy Kenzo tökéletesen kombinálta a távol-keleti hagyományokra építkező és a modern európai stílusjegyeket. 1970-ben bemutatta első, saját tervezésű kollekcióját a Vivienne Galériában, ami hatalmas sikert aratott, így nem sokkal később következett a New York-i és a tokiói premier is. Kenzo tudta, hogy csináljon show-t: volt, amikor új kollekcióját egy cirkuszban mutatta be, ő pedig egy elefánt hátán vonult be a műsor végén.

Ikonikus illatköltemények: Flower, Jungle, Jeu D’amour

A még most is Párizsban élő divatguru neve egyet jelent a szépség, elegancia és minőség fogalmával. Mára az egész világot behálózó üzletlánca van, az itt megvásárolható Kenzo parfümök folyamatosan formálják napjaink stílusát. Ennek a világnak jelenti alappillérét a Flower by Kenzo nevet viselő parfüm. A rózsa, jázmin, viola és vanília összetevőket tartalmazó illat egy pipacsmotívummal ellátott üvegbe került, az így kapott játékos elegancia folyamatosan az eladási listák élére predesztinálja a különleges illatot. A Jungle nevet kapó illatcsalád Kenzo elmondása szerint saját gyermekkorát idézi, azokat az estéket, amikor a mindent körbe ölelő friss növények illata járta át a japánkertben beszélgető családot. A Jeu D’amour lelket melengető illatában is a virágok domborodnak ki, erről a gránátalma, a tubarózsa, a tea és a frézia gondoskodik. Az elegáns, bordázott, mélytürkiz színű üvegbe csomagolt Kenzo Homme férfias és friss illatát a fehér pézsma, a lótuszlevél, a zöld bors és a vízimenta teszik teljessé.