Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

Elérhető csúcsminőséget képviselnek a Hugo Boss parfümök

Hugo Boss – a márka, amely a sötét kezdetek után a divatvilág legmeghatározóbb tagjai közé került. A ruházati termékek mellett hamar nyitottak a németek, parfümjeik pedig legalább olyan népszerűek, mint öltönyeik. Biztos, hogy mindenki talál magának kedvencet a széles kínálatban.

Hugo Boss parfümök – az elérhető minőség

Nem létezik olyan ember, aki ha egy kicsit is érdeklődik a divat iránt, ne hallotta volna Hugo Boss nevét. A német luxusmárka 1924-ben alakult Metzingenben, és bár eleinte sötét irányba indult – ők tervezték a nácik egyenruháit –, a második világháborút követően egyértelműen a legnagyobbak közé kerültek. Társadalmi felelősségvállalásukat pedig jelzi, hogy a vállalat nagy támogatója a környezetvédelemnek és a fejlődő országoknak. Termékeik egyértelműen a luxuskategóriájú divatot jelentik. Az ismertséget és elismertséget a férfiruházat, elsősorban az öltönyeik hozták el, ám azóta a divatvilág minden területén maradandót alkottak. A világ nyolcvan országában több mint 1300 szaküzletük van. Az öltönyöktől szépen lassan eljutott a cég a cipőkig, a karórákig, a napszemüvegekig, az ékszerekig, a mobiltelefonokig (!) – és természetesen az illatszerekig is. Parfümjeik egyaránt népszerűek a férfiak és a nők körében, a széles kínálatból pedig bárki találhat magának megfelelőt. Ráadásul nem horror áron – amíg egy Boss öltönyre több havi fizetés is elmehet, minőségi parfümjeik az elérhető kategóriába tartoznak.

Amiket imádnak a vásárlók: Boss The Scent, Bottled, Pour Femme

A német márka termékei közül akad, amely különösen népszerű. A Boss Orange irányvonal 1999-ben jött ki, de azóta is imádják újszerű, különleges megoldásai miatt. Ilyen az Orange parfümje is. A Boss The Scent a virágos-gyümölcsös irányt képviseli, olyan összetevőkkel, mint a mézes barack, az osmanthus – amely egy Ázsiában honos cserje –, a mályvavirágúak rendjébe sorolt szuhar, valamint a pörkölt kakaóbab. Nem csoda, hogy a hölgyek kedvence. A Bottled illataiért pedig a férfiak vannak oda. Az eredeti Bottled fás-fűszeres hatásában megtalálható alma, citrusfélék, fahéj, szegfűszeg, szantálfa, cédrus, olajfa, valamint a perjefélék családjába tartozó indiai fűféle, a vetiver. Több változatban is kapható: ilyen a Bottled Night, a Man of Today, az Intense, a Sport, a Tonic és az Unlimited. Visszatérve a nőkhöz, nem szabad megfeledkezni a Pour Femme-ről, amely citrusos jellegét a lime, a mácsonyavirágúak rendjébe tartozó lonc, a grapefruit, a frézia, a pézsma és az írisz illatainak elegyeként nyerte el. A Pour Femme jelentése egyszerűen csak annyi: a nőknek. Ebben a kifejezésben benne is van az illat esszenciája.