Ügyfélszolgálat: +36 20 267 5125 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Kiszállítás GYIK
Fentisáv
Ingyen szállítás
min. 1 parfüm rendelése esetén
Fentisáv
Akár 40%-kal kedvezőbb ár
mint az offline bolti árak
Fentisáv
Eredeti parfümök
hivatalos forgalmazóktól

A Beyoncé márkáról

Az 1981-ben született Beyoncé Knowles a Destiny’s Child nevű lányzenekar tagjaként robbant be a köztudatba. 2003-ban az énekesnő első szólóalbuma, a Dangerously in Love 2004-ben az Emmy-átadón öt díjjal tarolt. Azóta játszott már a rózsaszín Párduc című vígjátékban, A Dreamgirls című Broadway Musical filmes adaptációjában és a Cadillac Records című musicalben, amelyekkel szintén számos rangos elismerést zsebelt be.

Az énekesnő első parfümjét, a True Star-t 2004-ben adta ki, Tommy Hilfiger támogatásával. Ennek a parfümnek a reklámjában Beyoncé maga énekeli a Whising on a Star című számot. Alig két év múlva újabb parfümmel jelentkezett a Tommy Hilfigernél: a True Star Gold szintén zajos sikert aratott. Beyoncé adta az arcát az Armani Diamonds nevű parfümjéhez is, végül saját márkát hozott létre.

Beyoncé egyik legsikeresebb parfümje a Heat, vagyis hőség nevet viselő illat. A Heat igazi, magával ragadó parfüm, amely bárkiben felszítja a belső tüzet. Szexi, elegáns, mégis nőies illat egy csipetnyi női titokzatossággal. A magabiztos nő parfümje, aki szereti, ha imádják.

Heat Rush már frissebb, dinamikusabb illat, sok-sok egzotikus gyümölccsel. Maracuja, vérnarancs, cseresznye és hibiszkusz varázsol ellenállhatatlan, pezsgő aurát a viselője köré. Édeskés, de nem cukros illat, akár nyáron is bátran viselhető.

Csillaggyümölcs, sárkánygyümölcs, szilva, lila orchidea – ez már a Mindnight Heat, amely egy igazi, szexi, esti illat. Dinamizmusa feldobja az esti bulit, közben ellenállhatatlan kisugárzást kölcsönözve a viselőjének.

Pulse Beyoncé talán legdinamikusabb illata. Kissé hűvös, mégis ellenállhatatlan: a fagyasztott bergamott, a blue curacao, a "kékmadár" orchidea és a madagaszkári vanília igazi, felvillanyozó aromát varázsol körénk – ezt a parfümöt nem lehet nem észrevenni.
A Pulse testvére, a Puls NYC a málna, a gránátalma és a körte illatától különleges. Igazi, városi nőknek szóló parfüm: dinamikus, mégis érdekes, édeskés, mégsem émelyítő.